Fästelement

Utforska vårt stora utbud av fästelement i form av skruvar, muttrar och bultar. Vi erbjuder fästdetaljer i syrafast, rostfritt, varmförzinkat, i mässing och plast m.m. Våra goda kontakter med grossister gör att vi kan hålla nere priserna och ta fram många olika kvaliteter, dimensioner och längder av det du behöver. Vi erbjuder även styckvis försäljning där du inte behöver köpa mer än en skruv åt gången. Kontakta oss om du har frågor.


Klicka på länkarna här nedan eller navigera i menyn till vänster för att hitta det du söker.


Fästelement – Skruvar, muttrar och brickor av högsta kvalitet

Hos oss hittar du:

  • Insexskruv - Vi har ett mycket brett utbud av insexskruv. Namnet kommer från det sexkantformade hålet i huvudet där du enkelt använder en insexnyckel vid montage. Välj bland en rad olika material så som rostfritt A2, syrafast A4, elförzinkad eller svart obehandlad.
  • Sexkantsskruv - Vi erbjuder ett stort utbud av sexkantskruvar och bultar i många längder och dimensioner.
  • Mutter - Låsmutter, sexkantsmutter, fyrkantsmutter, svetsmutter, kupolmutter, fingängad mutter och vingmutter m.m i en rad olika material så som rostfritt A2, syrafast A4, mässing, plast, obehandlad eller elförzinkad.
  • Bricka - Rundbricka, fjäderbricka, kupad bricka, böjd fjäderbricka i flera material.
  • Stoppskruv - För användning av låsning mot olika objekt. Ett exempel är den skruv som ofta sitter under ett dörrhandtag för att inte handtaget ska lossa. Finns med tapp, spets, skålad eller plan.
  • Vagnsbult - För träkonstruktioner som exempelvis vid sammanfogningar av bjälkar eller takstolar m.m.
  • Helgängad stång - För montage där t.ex. en skruv eller bult inte räcker till, eller behöver ersättas. Vi kan även kapa din helgängade stång på beställning. Kontakta oss för offert.

Snabb leverans av ett stort sortiment av fästdetaljer

Vi skickar skruv och alla våra andra fästelement inom två arbetsdagar, men oftast tidigare än så! Vi uppdaterar för tillfället sortimentet, men allt du hittar på sidan går att beställa. Vi fyller kontinuerligt på med nya fästdetaljer. Hittar du ändå inte det du söker så kontakta oss - vi återkommer så snart som möjligt med en offert.


Vet du inte vilken gänga du ska välja? Läs gärna vår storleksguide om hur du mäter gänga och skruvlängd.