Cylindrisk insexskruv rostfri A4

Hos Materialexperten beställer du enkelt syrafast cylindrisk insexskruv rostfri A4 MC6S ISO4762 / DIN912. Klicka på önskad variant och välj sedan längd inne på produkten. Fördelar:

  • tål höga temperaturer

  • korrosionsbeständig

  • tål syra och salt

Cylindrisk insexskruv rostfri A4 – för miljöer med hög salt- eller syranivå

Syrafast A4 skruv är en korrosionsbeständig skruv som är speciellt utvecklad för att användas i miljöer med hög salt- eller syranivå. Denna skruv är en av de mest hållbara skruvarna som man kan använda och är speciellt lämplig för användning i havsbaserade miljöer. Den är tillverkad av kvalitativt rostfritt stål som är resistent mot både syra och salt. Vi erbjuder även kullrig skruv.


Mycket stark skruv för industrimiljö

Cylindrisk insexskruv rostfri A4 är en mycket stark skruv som kan motstå höga temperaturer och är lämplig för användning i miljöer med hög luftfuktighet. Denna typ av skruv har en hög bärförmåga och är ett bra alternativ för användning i industriell miljö. Den är lätt att installera och kräver inte någon ytbehandling. Cylindrisk A4 skruv är ett utmärkt alternativ för hållbar och långvarig användning av din utrustning. Kontakta oss om du har frågor.