Brickor A2 rostfri

Optimal prestanda för dina byggprojekt

Välkommen till vårt omfattande sortiment av A2 rostfria brickor, designade för att möta de högsta kvalitetsstandarderna. A2 stål är känt för sin utmärkta korrosionsbeständighet och hållbarhet, vilket gör dessa brickor perfekta för både inomhus- och utomhusbruk.

DIN 125 Standardbricka
Denna universella bricka är ett oumbärligt tillbehör för att fördela belastningen från en bult eller mutter. Den är idealisk för en mängd olika applikationer där pålitlighet och hållbarhet är avgörande.

DIN 137A Böjd fjäderbricka
En böjd fjäderbricka som används för att motverka vibrationer och säkerställa att muttrar och bultar sitter ordentligt på plats. Perfekt för dynamiska applikationer där rörelse och vibrationer är vanliga.

DIN 137B Böjd fjäderbricka
Liknande DIN 137A, men med en annan böjprofil, erbjuder denna fjäderbricka ytterligare stabilitet och säkerhet för dina fästelement. Idealisk för användning i mekaniska och rörliga delar.

DIN 6796 Kupad fjäderbricka
Den kupade designen av denna fjäderbricka ger en hög elasticitet och en stark hållkraft, vilket gör den perfekt för applikationer med höga belastningar och behov av pålitlig låsning.

Köp styckvis och snabb leverans från vårt Lager

Vi erbjuder styckvis försäljning av våra A2 rostfria brickor, vilket gör att du kan köpa precis det antal du behöver för ditt specifika projekt. Med vårt lager i Göteborg kan vi garantera snabb leverans och hög tillgänglighet av alla våra produkter.

Utforska vårt sortiment av A2 rostfria brickor och hitta den perfekta lösningen för dina bygg- och monteringsbehov. Besök vår webbplats eller kontakta oss för mer information och beställningar.