Brickor A4 syrafast

Hög kvalitet för professionella behov

Hos oss hittar du ett brett utbud av A4 syrfasta brickor som uppfyller olika industristandarder. Våra produkter är tillverkade i högkvalitativt A4-stål, känt för sin exceptionella korrosionsbeständighet och hållbarhet, vilket gör dem idealiska för användning i krävande miljöer.

Hos oss finner du bland annat:

DIN 125 Standardbricka
Denna universella bricka används för att fördela belastningen på en bult eller mutter. Perfekt för allmän användning i en rad olika applikationer.

DIN 127 Fjäderbricka med slits
En fjäderbricka designad för att förhindra att muttrar och bultar lossnar på grund av vibrationer. Denna typ av bricka är nödvändig i applikationer där säkerheten är avgörande.

DIN 9021 Stor bricka
Med en större ytterdiameter än standardbrickor, ger DIN 9021 brickan en större kontaktyta, vilket minskar trycket på t. ex. mjuka material som aluminium, trä och plast.

ISO 7092 Liten bricka för försänkta hål
Designad för att passa perfekt i försänkta hål, vilket ger en jämn och professionell finish på din konstruktion. Perfekt för applikationer där estetiken är lika viktig som funktionen.

DIN 436 Fyrkantig bricka
En fyrkantig bricka som erbjuder en stabil bas och förhindrar att bultar vrider sig. Används ofta i träkonstruktioner och tunga industriapplikationer.

DIN 6798 Tagglåsbricka
Utrustad med tänder som griper in i materialet, förhindrar denna bricka effektivt att muttrar och bultar lossnar på grund av vibrationer och rörelser. Idealisk för användning i maskiner och utrustning med höga krav på säkerhet.

Styckvis försäljning och snabb leverans från lager i Göteborg

Vi erbjuder styckvis försäljning av alla våra A4 brickor, vilket gör det enkelt för dig att köpa exakt det antal du behöver. Vårt lager i Göteborg säkerställer snabb leverans och hög tillgänglighet av produkter.

Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta rätt A4 syrafast bricka för ditt projekt. Med hög kvalitet och pålitlig leverans är vi din partner för alla fästelementbehov. Besök vår webbplats eller kontakta oss för mer information och beställningar.