Sexkantskruv

Hos Materialexperten hittar du alltid ett stort utbud av sexkantsskruvar. Välj den variant du vill ha genom att klicka på bilden. Bläddra bland helgängade och delgängade modeller som är till exempel:


 


Sexkantskruvar klarar av mer belastning

Sexkantsskruvar kommer i många olika storlekar, längder och material. Vi erbjuder ett brett utbud där du kan hitta skruv upp till storlek M30x300. Skruven har ett sexkantigt skruvhuvud som kan dras åt med hjälp av en mutterdragare eller hylsnyckel. Hos oss hittar du även insexskruv. 

Våra goda kontakter med grossister gör att vi kan pressa priserna och ta fram många olika dimensioner och längder av det du behöver. Kontakta oss om du har frågor.

Snabb leverans och 14 dagars ångerrätt

Vi skickar skruv och alla andra fästelement inom två arbetsdagar till dig. Beställer du online ingår 14 dagars ångerrätt som gäller från den dag som du har tagit emot varan som du har beställt. Vill du hämta upp fästelementen på vårt lager? Lägg en beställning online och välj "hämtas" i kassan. Vi meddelar dig när varorna är plockade och du är välkommen att hämta din beställning hos oss på Åskvädersgatan 2 i Göteborg.

Just nu arbetar vi med att göra om sidan, så vissa produkter nedan saknas tillfälligt. Allt som ligger uppe går dock att beställa.