Cylindrisk insexskruv blankförzinkad

Hos Materialexperten hittar du alltid ett brett utbud av blankförzinkad/elförzinkad cylindrisk insexskruv. Vi erbjuder:

Välj vilken M-gänga du vill ha nedan och välj sedan längd inne på produkten. Vi skickar alla våra runda och blankförzinkade insexskruvar inom 2 arbetsdagar direkt till din brevlåda!

Blankförzinkad skruv ska endast användas inomhus

Vi rekommenderar att du endast använder blankförzinkad skruv för inomhusbruk. För utomhusbruk är det bättre att använda rostfri skruv alternativt varmförzinkad skruv.


Vad är fördelarna med blankförzinkning?

Blankförzinkning, eller elförzinkning som det också kallas, är en ytbehandlingsmetod som används för att förhindra att stål rostar. Insexskruven behandlas med ett zinkoxidlager för att täcka ytan och skydda den. Genom att applicera zinkoxid, som är mycket resistent mot korrosion, ökar hållbarheten på metallen – vilket är både ekonomiskt och miljömässigt fördelaktigt.

Blankförzinkning/elförzinkning är mycket populärt för att skydda metaller som används i bygg- och produktionsindustrin. Det är ett långsiktigt skydd som kräver minimalt underhåll och är kostnadseffektivt. Det är en snabb och säker ytbehandlingsmetod som ger effektiva och hållbara resultat.