Cylindrisk insexskruv blankförzinkad

Välj vilken M-gänga du vill ha nedan och välj sedan längd inne på produkten. Vi skickar alla våra blankförzinkade skruv inom 3 arbetsdagar direkt till brevlådan!
Information om elförzinkad skruv:
Blankförzinkning, eller elförzinkning som det också kallas, är en ytbehandlingsmetod som används för att förhindra att stål rostar. Det är en miljövänlig metod som använder ett zinkoxidlager för att täcka ytan och skydda den. Genom att applicera ett lager av zinkoxid, som är mycket resistent mot korrosion, ökar hållbarheten på metallen, vilket är både ekonomiskt och miljömässigt fördelaktigt. Blankförzinkning/elförzinkning är mycket populärt bland industrin för att skydda metaller som används i bygg- och produktionsindustrin. Det är ett långsiktigt skydd som kräver minimalt underhåll och är kostnadseffektivt. Det är en snabb och säker ytbehandlingsmetod som ger effektiva och hållbara resultat.

Elförzinkade skruv rekommenderas för inomhusbruk. För utomhusbruk rekommenderar vi rostfri skruv alternativt varmförzinkad skruv. Materialexperten har ett brett utbud av blankförzinkad/elförzinkad insexskruv. Cylindrisk, cylindrisk med låg skalle, kullrigt huvud eller försänkt skruv.