Blankförzinkad Låsmutter

Varför välja blankförzinkad låsmutter?

Blankförzinkade låsmuttrar, även kända som elförzinkade låsmuttrar, är populära inom en rad olika applikationer tack vare deras utmärkta korrosionsbeständighet och hållbarhet. Genom att belägga muttrarna med ett tunt lager av zink skyddas de mot rost och korrosion. Rekommenderas inomhus. Utomhus rekommenderar vi istället A4 Syrfast låsmutter.

Typer av blankförzinkade låsmuttrar

DIN 985 (standard)

DIN 985 är en standardlåsmutter som inkluderar en nyloc-insats. Denna typ av låsmutter är perfekt för användning i miljöer där det förekommer vibrationer eller rörelser, eftersom nylonringen griper tag i skruvgängorna och förhindrar att muttern lossnar.

DIN 6926 (med fläns)

DIN 6926 låsmutter med fläns kombinerar de säkra egenskaperna hos en nyloc-mutter med fördelen av en inbyggd fläns. Flänsen fungerar som en integrerad bricka, vilket fördelar trycket över en större yta och ger extra stabilitet och säkerhet. Detta gör dem särskilt användbara i applikationer där muttern ska sitta fast ordentligt utan att skada materialet.

DIN 980 (helmetallisk)

DIN 980 är en helmetallisk låsmutter, vilket innebär att den inte innehåller några icke-metalliska delar. Detta gör den extremt tålig och lämplig för högtemperatur- och högtrycksapplikationer. Helmetalliska låsmuttrar är perfekta för användning i tuffa miljöer där maximal hållbarhet krävs.

Styckvis försäljning med eget lager i Göteborg

På Materialexperten.se erbjuder vi styckvis försäljning av blankförzinkade låsmuttrar, vilket ger dig möjlighet att köpa precis det antal du behöver för ditt projekt. Vårt eget lager i Göteborg säkerställer att vi kan erbjuda snabb leverans direkt till din brevlåda eller som företagspaket, så att du snabbt och effektivt kan få de produkter du behöver.

Varför välja blankförzinkade låsmuttrar?

  1. Korrosionsbeständighet: Den blankförzinkade ytan skyddar muttrarna mot rost och korrosion, vilket förlänger deras livslängd.
  2. Estetik: Den blanka ytan ger ett rent och professionellt utseende, vilket är viktigt i synliga installationer.
  3. Mångsidighet: Lämplig för både inomhus- och utomhusbruk i en mängd olika applikationer, från konstruktion till fordonsindustri.
  4. Ekonomiskt: Förzinkade muttrar är ofta mer kostnadseffektiva jämfört med andra rostskyddsmetoder, vilket gör dem till ett ekonomiskt val för många projekt.

Besök Materialexperten.se för att utforska vårt breda sortiment av blankförzinkade låsmuttrar enligt DIN 985, DIN 6926 och DIN 980. Med snabb leverans och ett omfattande lager i Göteborg kan vi snabbt leverera de låsmuttrar du behöver för att hålla dina projekt igång.